Start een project

1
2
3
4

Start een project

Hallo daar, over wat voor project hebben we het?
Hi there, what kind of project are we talking about?(Required)

Lama Lama is een creatief digitaal bureau. Wij creëren branding en digitale producten voor merken die op een bewuste manier hun doelen nastreven; merken met een hart. We werken op een flexibele manier en gebruiken onze expertise om in een duurzame samenwerking waardevol te zijn voor onze klanten. Samen met hen hopen we de wereld een stukje beter te maken.

We play without knee pads and helmets

We treat our clients like our colleagues and the comfort zone like it’s the devil. 

Don’t waste your time waiting for permission. 

Ideas
over ego’s

Hearts
& Minds

 

Ons proces
Dream

Denken zonder grenzen en grote dromen. We volgen ons hart het onbekende in en stuiten op nieuwe en prachtige ideeën. Geweldige dingen die ons naar de volgende fase leiden: ontwerpen door te spelen.

Act

Niets overtreft een speelse aanpak. Weet je nog hoe opgewonden je was als kind bij het krijgen van een nieuwe doos Lego? Zo voelen wij ons als we met ontwerpideeën spelen. Groot verschil is dat we nu vastberaden zijn om waarde toe te voegen en groei te faciliteren.

Grow

Na het initiële ontwerp en de oplevering van een project zullen we de prestaties ervan monitoren. Voor ons is oplevering niet het einde, maar het begin van een nieuwe fase. Data verzamelen en deze analyseren om duurzaamheid en blijvende optimale prestaties voor onze klanten te garanderen.

Hoe wij werken?

The chase to a playful mind.

 

Waarom wij werken?

Voor wat aan ons na aan het hart ligt: de wereld een beetje beter maken.