Seriously playful and in it with our hearts , dat is Lama Lama.

Bij Lama Lama houden we ervan om ons uit te leven. Onze creatieve benadering brengt ons in een gemoedstoestand die herinnert aan een tijd van onbevangenheid en verwondering. We zitten er in met ons hart, niet met onze ego's: Ons doel is om de wereld een beetje mooier te maken door onze expertise toe te passen op interessante uitdagingen. Grote woorden?
Ja, speel af met geluid Mute

Uitgelichte projecten

Bekijk meer werk
view case view case view case view case view case view case view case view case view case view case
Jimmy Nelson
Jimmy Nelson is al meer dan een decennium bezig met een onontgonnen zoektocht door 's werelds onbekende inheemse gemeenschappen. Zijn artistieke documentatie wakkert trots aan bij inheemse volkeren en geeft toekomstige generaties over de hele wereld kracht. Lama Lama was verheugd om een digitale ervaring te creëren waar bezoekers hun eigen reis kunnen maken door het universum van Jimmy Nelson.
view case view case view case view case view case view case view case view case view case view case
Cinekid Festival
Het Cinekid Festival is het grootste kindermediafestival ter wereld. Kinderen tussen de 3 en 14 jaar kunnen er nieuwe, ongebruikelijke en opvallende films en televisieproducties bekijken en kennismaken met de makers ervan.
Klanten en vrienden
Bedrijven met een geweten, merken met een groot hart.
Bekijk ons werk
Beating Hearts
Lama Lama creëert en ontwerpt digitale oplossingen. We waarderen een vrije aanpak tijdens het werken en koesteren een speelse geest. We voelen ons aangetrokken tot klanten met een geweten en merken met een groot hart.
Dream Dream Dream Dream Dream Dream Dream Dream
Onze filosofie
Blue sky thinking en grote dromen, we doen het en we hebben ze. We volgen ons hart en stuiten zo op te gekke ideeën. Ideeën die ons naar de volgende fase leiden. Ontwerpen met een playful approach.
Wat wij voor jou kunnen doen

Branding
Strategie & Concept
UX design
UI design

Motion design
Visual design
Front-end development
Back-end development